Οι άνθρωποι μας

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Σήμερα, η delta adv., διαθέτει όλα όσα χρειάζεται μια διαφημιστική εταιρία: τον άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά κυρίως το ανθρώπινο δυναμικό με ανθρώπους καταξιωμένους στο χώρο, αλλά και νέους ανθρώπους που έχουν τον ενθουσιασμό προκειμένου να δημιουργήσουν. Με το δραστήριο δημιουργικό τμήμα αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες, τόσο τις δικές της όσο και της προβαλλόμενης επιχείρησης, παρουσιάζοντας ένα ιδανικό αποτέλεσμα που είναι απόρροια της μελέτης του ανταγωνισμού, των τάσεων της αγοράς, των αλλαγών στις συνήθειες των καταναλωτών, δηλαδή ΕΣΑΣ μέσα από την delta adv.

Στην delta adv. πιστεύουμε στη δυναμική της ομάδας. Οι άνθρωποί μας, η δεκτικότητα στην καινοτομία, ο σεβασμός, η ομαδικότητα και το κλίμα συνεργασίας προσδίδουν την δυναμική που απαιτείται για να υλοποιήσουμε με άριστα αποτελέσματα τα πλέον απαιτητικά έργα. Κάθε ένας με τις δεξιότητες, τις εμπειρίες, την τεχνογνωσία του και την διαφορετικότητα της αντίληψής του, συνεισφέρει δημιουργικά στην ομάδα έργου που συμμετέχει.

Ενδυναμώνουμε την ομαδικότητα και την συνεργασία όλων των τμημάτων για την επίτευξη των στόχων και την ανάπτυξη της εταιρείας.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας απαρτίζεται από

Διοίκηση

Η Ομάδα μας

Κωστάκη Εύη

Κείμενα


Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ

Καπούλας Γιάννης

Γραφιστικά


Graphic Designer

Πανάγος Αποστόλης

Λογιστήριο


Πτυχιούχος τμήματος Λογιστικής ΤΕΙ Λάρισας

Σάββα Μέλπω

Υπεύθυνη πελατών


Πτυχιούχος τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ