Σχετικά με εμάς

H delta adv., είναι διαφημιστική εταιρία με έδρα τη Λάρισα, μέλος της Ένωσης Διαφημιστικών Εταιριών Βορείου Ελλάδος, μέλος της Ένωσης Διαφημιστικών Εταιριών Λάρισας και μέλος του ΣΘΕΒ (Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών).

Δημιουργήθηκε το 1992, από τον Άγγελο Κωνσταντινίδη, πτυχιούχο Α.Β.Σ.Π., με εμπειρία σε μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές διαφημιστικές εταιρίες, την BOLD O&M SA.

Η διαφημιστική εταιρεία delta adv. δραστηριοποιείται στο χώρο του μάρκετινγκ, της επικοινωνίας και της διαφήμισης παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.
Ο επαγγελματισμός και η ποιότητα της δουλειάς μας αναγνωρίστηκαν και εκτιμήθηκαν από τη Θεσσαλική αγορά πολύ γρήγορα.
Η delta adv. έχει καθιερωθεί, έχοντας υψηλά ποσοστά τόσο στη διατηρησιμότητα πελατών όσο και στην προτίμηση νέων και αυτό γιατί σχεδιάζει και υλοποιεί πετυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες που έχουν στόχο την ανταποδοτικότητα κάθε ενέργειας. Σε ένα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας με τους διαφημιζόμενους, τα μέσα και τους ανθρώπους της σχεδιάζει και υλοποιεί πετυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες λειτουργώντας πάντα με εντιμότητα και ήθος.
Οι άνθρωποι, η δεκτικότητα στην καινοτομία, ο σεβασμός, η ομαδικότητα και το κλίμα συνεργασίας προσδίδουν την δυναμική που απαιτείται για να υλοποιηθούν με άριστα αποτελέσματα τα πλέον απαιτητικά έργα.
Γι’ αυτό και μετά από τόσα χρόνια παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας για ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας και διαφήμισης.

Αποστολή/ Στόχος είναι να εστιάσουμε στο σωστό target group, να δημιουργήσουμε το κατάλληλο μήνυμα και να το επικοινωνήσουμε με τα πλέον ενδεδειγμένα μέσα. Όσο πιο απλά και άμεσα γίνεται. Μόνο τότε μια διαφήμιση είναι πετυχημένη: όταν διαφημιζόμενος, διαφημιστής και καταναλωτής έχουν μια κοινή γλώσσα, όταν επικοινωνούν.
Φιλοσοφία: Thinking forward/moving forward!
Κάθε project/ καμπάνια που ανατίθεται εξετάζεται ως μοναδικό. Μεταφράζονται οι στρατηγικοί στόχοι της επιχείρησης σε εμπορικούς και μετέπειτα σε επικοινωνιακούς. Δουλεύονται και σχεδιάζονται τακτικές και λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στα μέτρα, τις ανάγκες (και τις δυνατότητες) κάθε πελάτη.

 

μέλος των